Dekodiranje Facebook Messenger ikona i simbola

Facebook marketing je postao sastavni dio svakodnevne poslovne komunikacije, nudeći mnoge funkcije i ikone. Budući da postoji toliko mnogo ikona i simbola Facebook Messengera, možda ćete se osjećati preopterećeno.

Kada šaljete poruku sa određenom ikonom ili simbolom, želite da budete sigurni da kupac, odnosno primalac, razume šta mislite pod njom. Ako želite znati koja je razlika između otvorenog plavog kruga s bijelom kvačicom i ispunjenog plavog kruga sa kvačicom, došli ste na pravu stranicu.

Messenger logo koji se često prikazuje kao plava munja

vaša je ulazna tačka u sve vaše razgovore. To je vaša direktna Kupite broj mobilnog telefona veza do aplikacije Messenger.Ova slika je za blog na Facebook Messenger ikonama i simbolima. Slika prikazuje logo Facebook Messenger-a. Birdeye pomaže preduzećima da poboljšaju svoje korisničko iskustvo. Pročitajte blog za više.
2. Oblačić za ćaskanje
Ikona oblačića za ćaskanje predstavlja tekuće razgovore. Pokazuje s kim razgovarate i omogućava lak pristup vašim aktivnim razgovorima.

Kupite broj mobilnog telefona

Ikona kamere vam omogućava da brzo dijelite fotografije

video zapise unutar vaših razgovora. Nalazi se odmah usa b2b list pored okvira za tekst u FB Messengeru.Ova slika je za blog na Facebook Messenger ikonama i simbolima. Slika prikazuje logo ikone Facebook kamere. Birdeye pomaže preduzećima da poboljšaju svoje korisničko iskustvo. Pročitajte blog za više.
4. Ikone za glasovni poziv i video pozivIkona telefona vam omogućava da upućujete glasovne pozive vašim Messenger kontaktima. Jednostavno ga dodirnite da započnete poziv. Kao i ikona telefona, ikona video kamere vam omogućava da započnete video pozive, omogućavajući vam da vidite i komunicirate sa svojim kontaktima licem u lice.

Ova slika je za blog na Facebook Messenger ikonama i simbolima

Slika prikazuje Facebook glasovni i video logo. Birdeye Madagascar web editors: LAPLUME.MG breaks pomaže preduzećima da poboljšaju svoje korisničko iskustvo. Pročitajte blog za više. emotikonIkona smajlića otvara meni emojija i naljepnica koje možete koristiti da izrazite svoje emocije i dodate zabavu u svoje razgovore.

9. Ikona grupnog razgovoraIkona grupnog ćaskanja vam omogućava da kreirate i učestvujete u grupnim razgovorima sa više prijatelja istovremeno.Slika prikazuje značenje kvačice za Facebook Messenger. Birdeye pomaže preduzećima da poboljšaju svoje korisničko iskustvo. Pročitajte blog za više da saznate šta znači ikona grupnog ćaskanja u messengeru.
10. Zvono za obavještenje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *